Heb je binnenkort een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of een familiedag? Of heb je simpelweg zin om iets leuks te doen met een groep mensen? Dan ben je bij Flitz Events aan het juiste adres. Vooral als je qua locatie op zoek bent naar activiteiten Scheveningen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Alle activiteiten zijn op het strand uit te voeren. In de zomer kun je bijvoorbeeld met de hele groep Robinson Crusoe spelen, powerkiten of een beachcamp organiseren. Een beachcamp houdt in dat je in meerdere teams tegen elkaar strijdt in diverse onderdelen. Je mag die onderdelen zelf kiezen, bijvoorbeeld XL jenga of knotshockey.

Sportieve activiteiten

Ben je specifiek op zoek naar sportieve activiteiten Scheveningen? Sportieve activiteiten kunnen goed helpen om teambuilding en samenwerking te verbeteren. Je kunt archery tag spelen, waarbij je met pijl en boog de strijd met elkaar aan gaat. Ook kun je blokarten, bubble voetbal spelen, boeren beach golfen, beachvolleyballen, wie is de rat spelen en zo is er nog veel meer om uit te kiezen. Naast sportieve activiteiten op het strand, zijn er ook activiteiten die je op het water kunt doen. Verdeel de groep in kleine groepjes en ga brandingraften. Hou je van iets meer snelheid? Je kunt ook powerboat varen, waarbij je op hoge snelheid een rondvaart maakt.

Liever creatief?

Denk je dat de groep waarmee je gaat eerder iets creatiefs wil doen dan iets sportiefs? Dat kan zeker ook! Er zijn diverse workshops te volgen om jullie creativiteit tot uiting te laten komen. Houd je van lekkere drankjes? Volg dan een cocktail workshop. Wil je graag iets nieuws leren? Kijk dan eens naar een workshop pokeren, schilderen, sieraden maken, zandsculpturen bouwen of nog veel meer. Als je iets lolligs wil doen kunnen jullie een workshop slippers pimpen doen, of salsa leren dansen.

Unieke opties

Als je op zoek bent naar dat ene unieke personeelsuitje, heeft Flitz Events dé activiteit voor jou. Je bent vast bekend met droppings: je wordt met je groep ergens gedropt en je moet de weg terug zien te vinden. Flitz Events heeft dit in een nieuw jasje gestoken door er een GPS-tocht met iPad van te maken. De groep wordt in meerdere kleine groepen verdeeld die via de iPad tegen elkaar kunnen strijden, of juist elkaar kunnen helpen door samen te werken.