Een professionele slotenmaker uit Limburg nodig? Eindelijk, u komt thuis na een lange dag werk en draait uw sleutel in het slot van de voordeur. Terwijl u het slot opendraait breekt de sleutel in het slot. U probeert de sleutel uit het slot te halen, maar deze is volledig afgebroken in het slot.

Fijn, uw sleutel zit vast in het slot. Wat nu, het slot openboren? Het slot openbreken? Of hulp inschakelen van een professionele partij die ervaring heeft met dit soort zaken.

Slotenmakers Limburg heeft dagelijks te maken met dit soort scenario’s en wil u maar al te graag helpen van uw afgebroken sleutel in het slot.

Sleutel afgebroken in voordeur

Help! Mijn sleutel is afgebroken in de voordeur. U heeft geen idee hoe u nu de voordeur open krijgt en wilt het niet proberen uw slot open te breken.

Ook het uitboren van uw slot kan de nodige schade met zich meebrengen. Een afgebroken sleutel uit het slot halen laat u aan ons over, binnen mum van tijd staan we voor uw deur met afgebroken sleutel in het slot. En ontlasten we u van alle moeite die u anders zelf had moeten doen met een hoop ellende.